The Ether Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Hej, Orientujecie się może czy jak nagram film typu .mp4 na kartę pamięci, to z poziomu MMI (tego ekranu na środku) będę w stanie sobie odpalić film w trasie z multimediów, czy to raczej nie realne? Widziałem taki film na yt: https://www.youtube.com/watch?v=QyqtAWBC8oU gdzie trzeba film przekonwertować do jakości 720p, wtedy podobno będzie działał. Pozdrawiam wszystkich pasjonatów audi
The Ether Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Bez odblokowania VIM nie zadziała. Czy to coś skomplikowanego?
Muskel1 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Odblokowanie Video In Motion wymaga sprzętu. Potrzebyny jest VCP z wykupioną dodatkową płatną subskrycją VIM Manager. Narzędzie More Incredible Bash, do patchowania MMI, ma też funkcję odblokowania VIM, ale jej nie testowałem, bo zawsze odblokowuję VIM za pomocą VCP. OBD eleven po wykupieniu kredytów też ma funkcję odblokowania VIM.
Muskel1 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Tak, ale najbardziej rozpowszechnione to VCP i OBD11, więc ODISa nie wymieniłem😉
Rekomendowane odpowiedzi