gifer1706 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Mam radio audi navigation plus, przez bluetooth mogę tylko prowadzić rozmowy z tel, chciałbym odtwarzać też muzykę. Pytanie brzmi czy wystarczy zamontowac moduł zwykły i będę mógł prowadzić rozmowy i odtwarzać muzykę np z YouTube, czy muszę kupić moduł bluetooth z zestawem głośnomówiącym? Na ile pinów potzebuje wtyczkę? I gdzie najlepiej taki moduł ukryć w aucie?
mravel Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja ORI modul BT w a4 b6/b7 nie obsluguje strumieniowania muzyki.
gifer1706 Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja 27 minut temu, mravel napisał(a): ORI modul BT w a4 b6/b7 nie obsluguje strumieniowania muzyki. Tyle to wiem, chce dokupic moduł bluetooth np wefa, tylko jaki wybrac model, na ile pinów i gdzie schowac w aucie najlepiej?
mravel Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja nie mam pojecia, popatrz w opisie Wefy czy mozna streemowac muzyke. Nie sadze.
Lukasz_mk2 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja jak chcesz puszczać muzykę przez BT to możesz np. kupić wefe WF602 - sterujesz muzyka przez MF lub przez radio. Jak masz radio navigation plus to musisz kupić moduł z wtyczka 8 pin - na stronie wefy jest wszystko opisane
BAJTLIK Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października W dniu 16.05.2024 o 14:40, Lukasz_mk2 napisał(a): jak chcesz puszczać muzykę przez BT to możesz np. kupić wefe WF602 - sterujesz muzyka przez MF lub przez radio. Jak masz radio navigation plus to musisz kupić moduł z wtyczka 8 pin - na stronie wefy jest wszystko opisane Cześć, jakiś czas minął od twoich wypowiedzi ale spróbuję się dowiedzieć. Powiedz mi czy w każdym tym navi plus są 8 pin czy też były wersje z 12pin? Pytam bo nie jestem w stanie u siebie określić ile pin mam pomimo iż mam właśnie navi plus. Mam też tam kostkę jakaś luźna biała 12pin i nie wiem jak mam się za to wziąć. W ogóle tu chyba jakieś druciarze byli😆
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października jak masz radio z takim pinout'em: to interesuje cię gniazdo opisane jako "CD" - czyli 8 pin
Rekomendowane odpowiedzi