Adamo9 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Witam przejrzałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem...😐 Mianowicie autko stało lekko ponad miesiąc teraz wzięłam się nią i okazało się akumulator który był dotychczas był rozładowany nie działa mnie ta informacja jakoś nie zdziwiła ... wymieniłem akumulator na ciut mniejszy i naładowany gdy chciałem odpalić auto odpaliło a po 2 sek. Zgasło miga kontrolka immobilisera na jednym jak i na drugim kluczyku tak samo... przeczyściełem styk (kostkę dwu pinową) przy stacyjce kostkę od stacyjki i nadal to samo ... w załącznikach pokazuje co pokazuje mi vag
Langista Opublikowano 13 Czerwca 2024 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Rozkodował się immo, bez kogoś ogarniętego z VCDS nie odpalisz auta. Tak z innej beczki, staraj się korzystać z interpunkcji bo strasznie się to czyta.
Adamo9 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2024 Dobrze postaram się lepiej składać moje wypowiedzi😀 Trochę siedzę w tym programie może mi Pan podpowiedzieć co bym musiał zrobić 🤔
Rekomendowane odpowiedzi