Szef901 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Witam Panów postanowiłem oddać pompę CR do regeneracji ponieważ stara już nie dawała takiego cisnienia jak powinno czasem auto ciężej zapalało.. wiec pompe dałem do regeneracji wyczysciłem sobie cały układ paliwowy i nowy baczek zeby mieć pewność ze nigdzie nie ma opiłków zakupiłem tez 4 nowe wtryski z wykresami no i poskładałem odpowietrzyłem i szok auto nie zapala.... odłączyłem rurkę która idzie od pompy cr do litwy podepnołem manometr a tam około 7-10 bar ciśnienia a powinno być 200?pompę w baku oraz pomocniczą podłączyłem juz na styczniku na stałe ze po przekreceniu klucza obie chodzą cały czas dają paliwo lecz pompa nie tłoczy...pompa podobno sprawna z wykresem... zawór na pompie podmieniałem bez skutku jakieś pomysły? wejscie paliwa dobrze podłączone wepniety manomet do pompy idzie paliwo .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef901 Opublikowano 28 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) wymieniłem pompe w baku na nową niestety nadal pompa cr nie pompuje wytwarza ciśnienia jakieś pomysły sprawdzałem 3 pompy cr na kazdej to samo a są 100%sprawne testowane na maszynie dodatku zauważyłem ze paliwo tak jak by się cofa dołożyłem przezroczysty filtr do paliwa by widziec paliwo.. na komputerze jak dam procedurę odpowietrzanie obie pompy działają i nabijają paliwo ale jak kręce kluczykiem to tak jak by nie działały pompy bezpieczniki sprawdzone przekazniki nowe;/ jakies pomysly bo juz sił nie mam Edytowane 28 Czerwca przez Szef901 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef901 Opublikowano 19 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Jest mi stanie tutaj ktoś pomóc po przekręceniu kluczyka jest prąd na kostce z zaworu na pompie cr ale dalej nie tloczy paliwa sprawdzone na 3 pompach;/ pompa w baku nowa 2 sprawna układ odpowietrzony paliwo się nie cofa dałem filtr przezroczysty do diesla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi