domino Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Może ktoś zna się w jaki sposób zamontować osłonę pod miskę olejową aby wytrzymywała większe uderzenia. Nie chodzi mi tu o osłonę pod cały silnik czy też skrzynię. Pytałem już w kliku motoryzacyjnych ale nie mają czegoś takiego , a na alllllegro tylko takie pod cały silnik. (pozdrawiam)[br]Dopisany: 08 Maj 2009, 15:11_________________________________________________Może ktoś wie gdzie osłonę można zakupić lub ma jakąś ideę zamontowania od czegoś innego?
ALBINEK Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Podjedż gdzieś do zakładu ślusarskiego ,powiedz o co ci chodzi ,jak to ma wyglądać i ktoś ci to zrobi .Tylko po co ale to już nie moja sprawa.
mamci Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 pewnie po to że kolega zglebował sobie autko lub ma zamiar to zrobić, a biorąc pod uwagę nasze drogi i to co może na nich leżeć nie chce wymieniać miski i łapać oleju w kieszeń
domino Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 kolega [mamci] ma racje ... Narazie zorganizowałem sobie dwa płaskowniki od osłony fiata125p i mam kawał blachy ok 2-3mm grubości.Mam pyt czy jak po jednej stronie zrobie dwa otwory w rampie to nie za bardzo ją osłabie?
ALBINEK Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Żeby nie wiercić otworów i nie osłabiać sanek to może lepiej wspawaj krótkie śruby np.M8.
Rekomendowane odpowiedzi