Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pytanie dotyczące tunelu środkowego w A4 B6

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Alduric,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, odświeżam trochę moje A4 B6, wpadł mi w ręce tunel środkowy który ma zdjętą gumę i jest ładnie odświeżony ALE niestety jest w wersji 2 DIN, u mnie w aucie siedzi 1 DIN. Nie chcę przerabiać tego auta na 2DIN, czy ten tunel podejdzie? Tzn rozumiem że fizycznie go tam wsadzę, pytanie jak z klimatronikiem i popielniczką, da radę to wtedy spasować? Zakładam że będzie delikatna przestrzeń pod klimatronikiem z racji różnicy w tym plastiku i to tyle? - Nie mylę się?

Opublikowano

Potrzebujesz albo wszystko na 2 din zamienić, czyli radio, klimatronik, popielniczkę (chociaż ta od biedy też pasuje-zostawia tylko czarną dziurę na wszystkie drobne i bilety) i kosz. Druga opcja to pozbyć się tunelu i kupić 1 din.

• Rozwiązanie
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Langista napisał(a):

Potrzebujesz albo wszystko na 2 din zamienić, czyli radio, klimatronik, popielniczkę (chociaż ta od biedy też pasuje-zostawia tylko czarną dziurę na wszystkie drobne i bilety) i kosz. Druga opcja to pozbyć się tunelu i kupić 1 din.

Cóż, spróbowałem i wszystko pasuje. Tunel jest 2 DIN, klimatronik i popelniczka 1 din, jest po prostu 1cm przestrzeń obok popielniczki której nie widać jeśli nie wsadzi się tam głowy. Temat do zamknięcia.

Edytowane przez Alduric