Damian2401 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca (edytowane) Witam mam nową głowice I montuje moje stare wałki i nowy zestaw napędu rozrządu, proszę mi powiedzieć czy tak jest ok ?? Strona ssąca jest na równo a wydechową przed godziną 12. Między znakami jest 16 ogniw Edytowane 6 Lipca przez Damian2401 Zapomniałem dodać jeszcze 2 zdj
Damian2401 Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca 1 minutę temu, pelonek1 napisał(a): Żeby z tych Twoich zdjęć dało się coś policzyć 16 ogniw jest, teraz jeszcze poruszałem wałkiem EX lewo prawo to się tak ustawiło
Damian2401 Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca 20 minut temu, pelonek1 napisał(a): A dwóch wałków zeznakami nie można zrobić?
Damian2401 Opublikowano 7 Lipca Autor Opublikowano 7 Lipca Nie wiem czy tak coś zobaczysz, ogólnie jest tak że lewa strona jest na znakach a prawa to wałek te wycięcie jest lekko poza 12 godz
KubaS1988 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Słabe trochę te zdjęcia, mało widać. Może ci pomoże fotka jak ja to miałem ustawione. Pamiętam że przynajmniej dwa razy zmieniałem ustawienie ale ostatecznie ta wersja wydawała się poprawna. Nie musiałem robić poprawki Edytowane 8 Lipca przez KubaS1988 1
Rekomendowane odpowiedzi