Gość Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Witam, moge prosic o ocenę czy sonda na poniższym filmie pracuje prawidłowo? silnik - 1.8T na filmie silnik rozgrzany i obroty jalowe IMG_2007.mov
przem8 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Działa. A co się dzieje? Masz błędy czy co? Korekty długoterminowe ok więc na co szukasz dziury w całym ?
Gość Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 43 minuty temu, przem8 napisał(a): Działa. A co się dzieje? Masz błędy czy co? Korekty długoterminowe ok więc na co szukasz dziury w całym ? Jak mi zgaśnie w skutek dodania za małej ilości gazu czy coś nie mogę go odpalić jest jakby zalany … z gazem jest wszystko ok byłem u gazownika zająłem mu dzień posprawdzane i pomyślałem o sondzie i mam co do niej pewne zastrzeżenia czy w bloku 33 pierwsza kolumna nie powinna poprawnie oscylować w granicy -10 do 10?
przem8 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca (edytowane) Na wartość korekt ma wpływ dużo rzeczy, najmniej sama sonda, bo jak jest uwalona to wyrzuca błąd i nie wprowadza korekt, stoją w miejscu. Poza tym sonda działa po odpaleniu, a nie w trakcie więc błądzisz. A jak jest zimny to zanim sonda zaczbie działać to minie dluzsza chwila. Nie wiem czy na tym filmiku to jest praca na lpg, po wyzerowaniu korekt? Edytowane 14 Lipca przez przem8
przem8 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Pytanie, czy jak zgaśnie na benzynie to tez masz problem z ponownym odpaleniem?
Gość Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 28 minut temu, przem8 napisał(a): Na wartość korekt ma wpływ dużo rzeczy, najmniej sama sonda, bo jak jest uwalona to wyrzuca błąd i nie wprowadza korekt, stoją w miejscu. Poza tym sonda działa po odpaleniu, a nie w trakcie więc błądzisz. A jak jest zimny to zanim sonda zaczbie działać to minie dluzsza chwila. Nie wiem czy na tym filmiku to jest praca na lpg, po wyzerowaniu korekt? Na filmie jest na benzynie, problem jest na obu paliwach jak zgaśnie …. tu bym z Tobą polemizował odnośnie sondy bo ostatnio znajomy w Superbie miał problem i też sonda w trakcie pracy świrowała … mam chęć odłączyć sondę i zobaczyć jaki będzie efekt
Rekomendowane odpowiedzi