Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie działa pilot w A4 B7 po zmianie modułu komfortu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Musiałem zmienic moduł komfortu. Poprzedni był 8E0959433 CN, z racji ze nie ma nigdzie takiego wziąłem 8E0959433BN.

Generlanie chodziło o to żeby był z szybami na korby z tyłu bo mechanik wymienił mi na losowy i drzwi z tyłu sie nie zamykały. Teraz po wymianie drzwi z kluczyka sie zamykają ale pilot nie działa. Wziąłem VCDS, wszedłem w moduł komfortu i bloki pomiarowe, nr 007 i okazuje się że moduł komfortu nie widzi wgl pilota przez co nie da sie zrobić adaptacji. Chce kupić nowy ale nie wiem o jakich numerach. Ktoś pomoże?

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Nie do końca rozumiem. Gdzie znajduje sie na tej stronie nr pilota do modulu b7 o oznaczeniu końcówka BN ?

Opublikowano

Pilota? Pilot jest sprawny. Przestało działać po podmianie modułu komfortu, więc tam leży problem.

Opublikowano

@Muskel1z tego co napisał @rabarbar95 to problem leży w pilocie a nie w jego kodowaniu, bo mniemam po pierwszym jego poście, że wie jak to zrobić.

Najlepiej byłoby znaleźć drugą osobę z b7 i sprawdzić czy u niej twoje piloty są widziane przez Mk. Masz dwa piloty czy tylko jeden?? Jeśli dwa, to czy z drugim pilotem jest ten sam problem?

Może być też sytuacja taka, że Twój pilot jest sprawny, a moduł który wymieniłeś jest zepsuty.