Ivanek Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca Przegląd zrobiony, poprosiłem diagnoste mi znalazł co stuka, nie znalazł nic, szarpał, ja bujałem za relingi. Dzień po przeglądzie informacja na fis że kończą się klocki 😂😂 A miałem czyścić przedni układ, to jednak po prostu wrzucę nowe tarcze i klocki. oferta czy te będą odpowiednie do vinu WAUZZZ8E06A083561 1
Ivanek Opublikowano 13 Czerwca Autor Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Odkryłem przed chwilą, że klapka kluczyka jakby lekko odstaje że można ją docisnąć, ciekawe czy to nie jest wina problemów Edit: Chyba jest poprawa, w nagrodę ją umyłem 😛 Edytowane 16 Czerwca przez Ivanek 1
Ivanek Opublikowano 10 Sierpnia Autor Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) W dniu 5.06.2025 o 23:07, Ivanek napisał(a): Przegląd zrobiony, poprosiłem diagnoste mi znalazł co stuka, nie znalazł nic, szarpał, ja bujałem za relingi. Dzień po przeglądzie informacja na fis że kończą się klocki 😂😂 A miałem czyścić przedni układ, to jednak po prostu wrzucę nowe tarcze i klocki. oferta czy te będą odpowiednie do vinu WAUZZZ8E06A083561 Była podjęta próba wymiany końcówek drążków kierowniczych, niepowodzenie, tak zapieczone że nie dało rady. Dziś wymieniony olej i filtry, próbowałem wymienić tarcze i klocki przód, niepowodzenie z odkręceniem śrub zacisku, 3 puściły, czwarta trzyma, na klucz Torx 55. Jakie wymiary tych śrub kupić na łeb sześciokątny M10x1.25x52.5 i M10x1.25x62.5? Mi się wydaje że tam są M12, w carprogu nie ma nic w ogóle o tych śrubach, nawet na rysunku. Naprawdę tu wszystko jest albo tak stare albo zapieczone, odechciewa mi się robić. Miałem oddać znajomemu we wtorek ale dziś był czas i chęci no to spróbowałem... Edit, znajomy mi ogarnął, nowe tarcze, klocki i płyn hamulcowy, w końcu nie trzeszczą hamulce. Edytowane 17 Sierpnia przez Ivanek
Rekomendowane odpowiedzi