Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lampy Matrix LED tył w A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać bardziej obeznanych ludzi od siebie otóż mam do wymiany obie lampy w klapie bagażnika ponieważ ktoś mi je potłukł. Lampy są z pływającymi kierunkowskazami oraz ledami i teraz tak moja prawa lampa ma oznaczenie 8W9.945.094 na allegro znalazłem lampę tylko z oznaczniem 8W9.945.094D. koleś który to sprzedaje twierdzi że numer musi być identyczny żeby to pasowało. Jak to jest i czym to się różni? Ze zdjęcia na allegro też widać że to lampa ledowa. Dziękuję za odpowiedzi 

IMG20240731123952.jpg

Screenshot_2024-07-31-15-36-54-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Opublikowano

Ta z literką D to ta sama opcja co Twoja tylko w montażu od 29-05-2017. Czy będzie działać? Prawdopodobnie może być problem bo Twój numer nie zamienia się na nowszą z literką D.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak tylne lampy matrix.

Funkcja matrix to "wycinanie"pojazdów z wiązki światła i dotyczy tylko  przednich lamp.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a):

Nie ma czegoś takiego jak tylne lampy matrix.

Funkcja matrix to "wycinanie"pojazdów z wiązki światła i dotyczy tylko  przednich lamp.

Wporzadku masz rację miałem na myśli po prostu kierunkowskaz dynamiczny plus led

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, RaThek napisał(a):

Ta z literką D to ta sama opcja co Twoja tylko w montażu od 29-05-2017. Czy będzie działać? Prawdopodobnie może być problem bo Twój numer nie zamienia się na nowszą z literką D.

Czyli gościu wychodzi na to że ma rację że numer na lampach musi się zgadzać żeby działały?

Opublikowano

Zapytaj w  ASO , że masz takie lampy o takim numerze i jakie oni proponują , to się upewnisz.

Opublikowano
13 godzin temu, Ader napisał(a):

Czyli gościu wychodzi na to że ma rację że numer na lampach musi się zgadzać żeby działały?

W tym konkretnym przypadku nie ma zamiennika co nie przesądza że te z D nie będą działać. Niestety na podstawie katalogu nikt Ci tego nie powie a w ASO na pewno powiedzą że nie będą pasować tym bardziej że te bez D są dostępne w ASO na tą chwilę. Spytaj gościa który to sprzedaje czy może podłączał te z D w aucie gdzie były bez D i czy nie działały że twierdzi że musi być taki sam numer. Jeżeli opiera się tylko na katalogu to możesz spróbować je podłączyć u siebie to się dowiesz. Zawsze możesz zwrócić w ciągu 14 dni.