MARIUSZ731 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Witajcie . Po wymianie łożyska w przednim lewym kole wyskoczyła masa błędów ABS, ESP, regulacja świateł, hamulec parkowania . 00283 - 236. 00473 - 109. 01316 -109. 02988 - 096. Gdzie szukać ? zerwałem wiązkę ?
Muskel1 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Zacznij od szukania kogoś z vcdsem i wykonania pełnego auto-scanu oraz wrzucenia go tutaj. To co podałeś i zabawka, którą sczytałeś nadają sie do kosza.
MARIUSZ731 Opublikowano 1 Sierpnia Autor Opublikowano 1 Sierpnia 42 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Zacznij od szukania kogoś z vcdsem i wykonania pełnego auto-scanu oraz wrzucenia go tutaj. To co podałeś i zabawka, którą sczytałeś nadają sie do kosza. no niestety, w tej chwili tylko tym dysponuje . Sprobuje znaleźć kogoś z vcds. Pozdrawiam
lexel Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Jakiś czas temu miałem podobny problem. Może to się wydaje dziwne, ale jak stary masz akumulator? Naładuj i sprawdź ponownie, /ewentualnie urwałeś kabel od czujnika prędkości/. Ja wymieniłem na nowy ze względu na wiek. Potem jeszcze kodowanie akumulatora bezwzględnie. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi