Daniello35 Posted August 14 Share Posted August 14 Witam zakupiłem auto Audi a4 b9 z 2017 roku i jak się okazało po zakupie ha..masakra zbiornik paliwa tj diesel ma pojemności aż tylko 40litrow czy ktoś z was może modyfikował🙃 i zakładał 54 lub 58 liter ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langista Posted August 15 Share Posted August 15 Możesz je kupić w ASO za symboliczne kilka tysięcy, nie licz że znajdziesz je na rynku wtórnym bo była ich garstka. Sprzedawcy unikali jak ognia informowania klienta, że można skonfigurować zamówienie na większy bak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniello35 Posted August 15 Author Share Posted August 15 Godzinę temu, Langista napisał(a): Możesz je kupić w ASO za symboliczne kilka tysięcy, nie licz że znajdziesz je na rynku wtórnym bo była ich garstka. Sprzedawcy unikali jak ognia informowania klienta, że można skonfigurować zamówienie na większy bak. Dzięki za info zapytam w ASO jezdze trasy i jak pomyślę że co 500mam tankować to aż mnie 😫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langista Posted August 15 Share Posted August 15 Jest też opcja większego zbiornika na AdBlue. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniello35 Posted August 15 Author Share Posted August 15 37 minut temu, Langista napisał(a): Jest też opcja większego zbiornika na AdBlue. Akurat adblue mam zbiornik odpowiedni 24 litry chyba taki jak powinien być gorzej jakby był 12, Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiruK Posted August 26 Share Posted August 26 Chyba ten zbiornik jest troszkę większy, u mnie wchodzi 40l a komputer pokazuje że jeszcze 200km przejadę, ostatnio przy jeździe autostradowej 130-140km/h przejechałem 800km i zostało na 100km jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts