zolwiu Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia witam miał ktoś styczność z takimi zestawami ze strony fmic chciałbym włożyć cooler ale nie mam zbytnio czasu żeby zostawić fure u kogoś a taki zestaw ułatwiłby sprawę pytanie czy to wgl podejdzie słyszałem dużo negatywnych opinii że dużo przeróbek ale o innych gotowych zestawach jak to jest w przypadku fmica lub czy ma ktoś inną stronę skąd może zamawiał zestaw zakładał i pasował jesli tak prosze o odpowiedź Intercooler Audi A4 B5 1.8T 98-01 ICFMIC-AU-A4B5 - FMIC FMIC.PL Zestaw dedykowany do Audi A4 silnikiem 1.8T z lat produkcji 1998-2001 złożony jest z odpowiednio dociętych i wyprofilowanych rur oraz kolanek silikonowych i aluminiowych, intercooler posiada mocowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia To zbiór przypadkowych rur i złączek, które w teorii pasują P&P, tak czy tak rozbiórka auta, pasowanie, skręcanie, docinanie zderzaka itd. Na grupach tuningowych 1,8t szukaj, ogłaszają sie "performancy" ale nie oczekuj zestawu który w godzine zmontujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolwiu Opublikowano 21 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia miałeś z takimi zestawami styczność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie piotr426 Opublikowano 21 Sierpnia Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Mam taki zestaw u siebie w 1.8T, nie jest do końca Plug and play. Jak chcesz więcej info to odezwij się to powiem Ci i pokaże jak mam zamontowany, co przerobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DubixPL Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Chcesz to mogę Ci dać kontakt do gościa spod Krakowa który ma takie zestawy p%p, na wysyłkę też. Ten gównolit nie pasuje z linku. Pisz na FB do Piotr Bel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi