Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zestaw dedykowany FMIC do A4 B5 1.8T

zolwiu
Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez piotr426,

Rekomendowane odpowiedzi

witam miał ktoś styczność z takimi zestawami ze strony fmic 

chciałbym włożyć cooler ale nie mam zbytnio czasu żeby zostawić fure u kogoś a taki zestaw ułatwiłby sprawę pytanie czy to wgl podejdzie słyszałem dużo negatywnych opinii że dużo przeróbek ale o innych gotowych zestawach 

jak to jest w przypadku fmica lub czy ma ktoś inną stronę skąd może zamawiał zestaw zakładał i pasował jesli tak prosze o odpowiedź :)

FMIC.PL

Zestaw dedykowany do Audi A4 silnikiem 1.8T z lat produkcji 1998-2001 złożony jest z odpowiednio dociętych i wyprofilowanych rur oraz kolanek silikonowych i aluminiowych, intercooler posiada mocowania...

To zbiór przypadkowych rur i złączek, które w teorii pasują P&P, tak czy tak rozbiórka auta, pasowanie, skręcanie, docinanie zderzaka itd. 

Na grupach tuningowych 1,8t szukaj, ogłaszają sie "performancy" ale nie oczekuj zestawu który w godzine zmontujesz.

• Rozwiązanie

Mam taki zestaw u siebie w 1.8T, nie jest do końca Plug and play. Jak chcesz więcej info to odezwij się to powiem Ci i pokaże jak mam zamontowany, co przerobiłem. 

Chcesz to mogę Ci dać kontakt do gościa spod Krakowa który ma takie zestawy p%p, na wysyłkę też.
Ten gównolit nie pasuje z linku.
Pisz na FB do Piotr Bel