przem8 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 52 minuty temu, Silver3833 napisał(a): Przemo daj mi namiary na nową pompe CP 4 kupię sobię orginał za 3 ty Nie obiecuje, bo ja to łatwie przez znajomego tunera ale może do konca roku dostane odpowiedź W październiku jak pytałem to taka pompa, tylko że do a3, kosztowała okolo 2300, nowa, a nie odnowiona po "fabrycznej" regeneracji. Ja mam zamiar wymieniać na wiosnę przy okazji rozrządu.
Silver3833 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2024 Daj znac jak bedziesz mial za 3 tys nówke sztuke nie regenerowaną kupię od Ciebię
Petroholic Opublikowano 26 Grudnia 2024 Opublikowano 26 Grudnia 2024 (edytowane) Daj numery tej pompy. Jesli jest robiona w Czechach to jest szansa, ze mam dojscie do taniego oryginalu. O ile jest to Bosch i na tabliczce ma "made in Czech Republic" Jesli nie przeszkadza ci ze bedzie w pudelku Boscha nie Audi i wysylka prosto z Czech... Najlepiej cyknij fotke tabliczki i wrzuc tutaj... Edytowane 26 Grudnia 2024 przez Petroholic
Silver3833 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2024 Dzięki Petroholic dzis wrzucę bo ciekawy jestem bo w poniedziałek miałem juz ogarniać temat z regeneracją i kosztem więc ciekawy jestem koszt nowej 😉 Hej jak możesz sprawdzić cene u Ciebie bede wdzięczny Dałem do sprawdzenia zobaczymy co ciekawego wyjdzie 🤣
Petroholic Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Wyslalem zapytanie ale odpowiedzi pewnie bym sie spodziewal pod koniec tygodnia...
Silver3833 Opublikowano 1 Stycznia Autor Opublikowano 1 Stycznia (edytowane) Dzieki już wiem że moja pompa to szrot chociaż nic się z nia nie działo 😅 tzn nie opiłkowała lecz po sprawdzeniu są wady na wałku podobno dwie rysy których nie opłaca się naprawiać 🫣 Więc przestrzegam nie kupować samochodów z dużym przebiegiem 🤪 Lecz co mam napisać mi na pewno posłużył jeszcze lata jak go naprawię 😉 Edytowane 1 Stycznia przez Silver3833
duzy616 Opublikowano 1 Stycznia Opublikowano 1 Stycznia Większość samochodów z tego rocznika ma podobny przebieg. Ta rada ma się nijak do rzeczywistości. Trzeba szukać auta jak najlepiej serwisowanego i mieć trochę szczęścia. Powodzenia w naprawie💪
Petroholic Opublikowano 1 Stycznia Opublikowano 1 Stycznia Duzy przebieg wcale nie jest wada wedlug mnie. Wszystko zalezy od tego jak auto bylo utrzymywane i uzywane. Widzialem ostatnio Forda Connecta z Niemiec po przebiegu autostradowym bodajze z 2018 roku i mial nalatane 600k+ a wygladal i chodzil lepiej niz auta z tego samego rocznika z przebiegami okolo 200k... Finalnie nie zostal kupiony tylko dlatego, ze znajomy stwierdzil, ze lepszy bedzie Custom bo wiekszy... 1
Silver3833 Opublikowano 1 Stycznia Autor Opublikowano 1 Stycznia (edytowane) W dniu 1.01.2025 o 09:50, duzy616 napisał(a): Większość samochodów z tego rocznika ma podobny przebieg. Ta rada ma się nijak do rzeczywistości. Trzeba szukać auta jak najlepiej serwisowanego i mieć trochę szczęścia. Powodzenia w naprawie💪 Tak wiem lecz to loteria z przebiegiem 100 tyś masz pewność że do tych 200 tys dojeździ lecz z 340 tyś że 100 tyś zrobi już bardzo wątpliwę 🤔 Alę dziekuje ja gdzieś liczyłem się że taki przebieg zrobił swoję i z naprawą lecz wszystkiego czego bym się nie dotkną już mniej 😜 Mowię jak jest niech też sobie nie które osoby sprawę zdają czemu nie które są takie drogie inne nie 🤣 Mówię tu tez jak ktoś olej wymienial co 15 tyś bo z tym też róznie 😜 Dodam tylko tyle jezeli ktoś pompe CR chce wymieniać na nowa nie warto starej sprawdzać bo i tak sie oddaję stara bo 500zl droga nie chodzi Edytowane Sobota o 12:03 przez Silver3833 1
Rekomendowane odpowiedzi