artursa Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Witam Posiadam a4 b9 avant z virtualem Na wyświetlaczu pokazuje mi się ikona samochodu w sedanie, jak zmienić ją na Avant? Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Potrzebny jest do tego program diagnostyczny. Z poziomi MMI czy VC nie da się tego zmienić.
artursa Opublikowano 1 Września Autor Opublikowano 1 Września Witam Mam vcds tylko nie znam kodowania, znalazłem coś takiego nie wiem tylko czy to to
Muskel1 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Tak, w sterowniku 17 w kodowaniu bajtu 2 musisz aktualną wartość HEX zmienić na HEX 69.
Muskel1 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Zanim jednak cokolwiek zaczniesz zmieniać w kodowaniach, wykonaj pełny auto-scan i sobie go zapisz.
artursa Opublikowano 1 Września Autor Opublikowano 1 Września Aktualnie mam ustawiony na RS4 i ikonę sedana. Tak zastałem licznik po zakupie samochodu
Muskel1 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Jeżeli dobrze widzę na Twoim zdjęciu, to masz uruchomiony sport layout? Czy po wciśnięciu przycisku View na kierownicy masz taki widok z obrotomierzem po środku?
Muskel1 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Mam pewne podejrzenie dlaczego masz sedana na VC. Wrzuć pełny auto-scan.
artursa Opublikowano 1 Września Autor Opublikowano 1 Września Jak będę przy kompie to zrobię vcds-em skan, chociaż jakiś czas temu mechanik robił mi pełny scan i nie było żadnych błędów
Muskel1 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Kolego nic mi te fotki nie dadzą. Auto-scan w formie pliku .txt
artursa Opublikowano 1 Września Autor Opublikowano 1 Września Mam nad,ieję, że teraz ok🤔 Czegoś nowego się nauczęLog-A4 B9-WAUZZZF4XHA005320-198535km.txt
Muskel1 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Wklej poniższe kodowanie do sterownika 17 i wszystko powinno być tak jak ma być. 048D68C06C80000800A3ED601000600000000000
artursa Opublikowano 1 Września Autor Opublikowano 1 Września Jutro wkleję i dam znać Narazie dzięki za pomoc
Muskel1 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Po zmianie kodowania zarygluj auto pilotem na 15 min żeby sterowniki na nowo wystartowały. Po upływie tego czasu sprawdź czy działa.
artursa Opublikowano 2 Września Autor Opublikowano 2 Września Dziękuję Bardzo za pomoc Już jest ok😁 1
Rekomendowane odpowiedzi