harychorzow84 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Mam A4 B8 1.8 TFSI CJEB i wygląda że też mam wyciek z obudowy termostatu w okolicach dolnej śruby(nawet pokusił bym się o stwierdzenie że jest tam pęknięcie, patrz foto) . Pytanie moje do obeznanych czy obudowa termostatu o nr 06L121111K będzie pasować do mojego auta? U mnie jest 06L121111B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harychorzow84 Opublikowano 6 Września Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września Kupiłem obudowę termostatu o numerze 06L121111J dowiedziałem się że powinna pasować. Czy ktoś z forumowiczów wymieniał już ten element? Czy konieczny jest demontaż kolektora ssącego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Jak zdejmiesz kolektor to będzie prościej wymienić pompę. Największy problem to założenie paska zębatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi