Krystian Kanguła Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Dzień dobry przychodzę z problemem układu wspomagania (maglownica elektryczna) pacjentem jest Audi S4 B8 z 2015r. Vin: WAUBGAFL3GA008347 Brak wspomagania, po podpięciu komputera wyskakuje błąd 652401, który po usunięciu i tak dalej się pojawia. Zastanawiam się czy dać magiel do regeneracji czy to może jakaś pierdoła, może ktoś miał podobny problem z góry dziękuję za odpowiedź.
Muskel1 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie kod błędu.
Muskel1 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Kolego jeszcze raz, pełny auto-scan w formie pliku tekstowego .txt a nie kody błędów czy screeny.
audicoman Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) Raczej magiel powiedział papa. Widzę, że auto z usa a na fotkach z aukcji jedno koło jest prosto a drugie rozjechane więc to pierdoła raczej nie jest. Edytowane 13 Września przez audicoman
Krystian Kanguła Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września (edytowane) W dniu 13.09.2024 o 12:33, audicoman napisał(a): Raczej magiel powiedział papa. Widzę, że auto z usa a na fotkach z aukcji jedno koło jest prosto a drugie rozjechane więc to pierdoła raczej nie jest. Też widziałem na aukcji że koła są w różne strony lecz gdy samochód do mnie przyjechał zawieszenie jak i ustawienie kół były w porządku, samochodem można jeździć, jedynie co to właśnie nie ma wspomagania i wyskakuje ten błąd, z tego co trochę poczytałem to wydaje się elektronika od magla do regeneracji. Zastanawiałem się czy ktoś miał podobny błąd i czy sama zmiana elektroniki magla i kodowanie wystarczyło. Regeneracja samej elektroniki kosztuje 1800 zł Edytowane 18 Września przez Krystian Kanguła
audicoman Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Wyciągałeś magiel czy tylko tak spekulujesz? ja bym go dokładnie sprawdził od a do z. Wymontować maglownicę to 30 min roboty.
Rekomendowane odpowiedzi