mkawa Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Cześć może mi ktoś powiedzieć czy wymiana końcówek w 3.0 TDI audi a4 B7 2005 dałabym mi cokolwiek. Dodam że poprzedni właściciel wyciął ekologię. Cała reszta jest najprawdopodobniej fabrycznie mam zero dźwięku z wydechu.
Hugo Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Wymiana samych końcówek układu wydechowego nic nie da, oprócz poprawy wyglądu.
mkawa Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września 11 godzin temu, Hugo napisał(a): Wymiana samych końcówek układu wydechowego nic nie da, oprócz poprawy wyglądu. W takim razie co bym musiał zrobić konkretnie? Nie chciałbym dowodu rejestracyjnego stracić więc jakiś film przelot czy coś odpada.
Muskel1 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 7 godzin temu, mkawa napisał(a): Nie chciałbym dowodu rejestracyjnego stracić Z tym pudłem z wyciętym dpfem to tylko kwestia czasu kiedy go stracisz
mkawa Opublikowano 12 Września Autor Opublikowano 12 Września 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Z tym pudłem z wyciętym dpfem to tylko kwestia czasu kiedy go stracisz No właśnie nie wiem czy coś jest nie tak ale nic mi praktycznie samochód nie kopci. A dźwięku mam zero.
Rozwiązanie Monti Opublikowano 12 Września Rozwiązanie Opublikowano 12 Września 18 minut temu, mkawa napisał(a): No właśnie nie wiem czy coś jest nie tak ale nic mi praktycznie samochód nie kopci. A dźwięku mam zero. Żeby to miało ręce i nogi to trzeba to zrobić w przemyślany sposób. Chcesz mieć głośno to wstaw gołą rurę zamiast końcowych tłumików ale to będzie urywało łeb w trasie i szybko z tego zrezygnujesz. Nie bez powodu dobre wydechy kosztują kilka tysięcy złoty... Wycięcie dpf nie zmienia jakoś bardzo charakterystyki dźwięku.
Rekomendowane odpowiedzi