artursa Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Witam serdecznie Chciałbym wymienić kpl. rozrządu w mojej a4 b9 2016r 2.0 tdi z przebiegiem 190tys. nr vin WAUZZZF4XHA005320 Jaką firmę polecacie i ewentualnie nr tych części? Pozdrawiam Edytowane 12 Września przez artursa
tobias Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września rozrząd weź zestaw ori, nie zapomnij o wymianie paska pompy olejowej ori kosztuje ok.100zł
Mockery Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 2 godziny temu, tobias napisał(a): rozrząd weź zestaw ori, nie zapomnij o wymianie paska pompy olejowej ori kosztuje ok.100zł ...znaczy się contitech'a 😎
kris_91 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 6 godzin temu, tobias napisał(a): rozrząd weź zestaw ori, nie zapomnij o wymianie paska pompy olejowej ori kosztuje ok.100zł ten pasek po 300tys nie ma zuzycia
przem8 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 2 minuty temu, kris_91 napisał(a): ten pasek po 300tys nie ma zuzycia Co osoba to opinia. Jeden mówi, że przy 200tys pasek prawie pękł, a drugi, że wymieniał po 400tys i wyglądał jak nowy. Ale żeby spać spokojnie to lepiej wymienic przy okazji.
kris_91 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 2 godziny temu, przem8 napisał(a): Co osoba to opinia. Jeden mówi, że przy 200tys pasek prawie pękł, a drugi, że wymieniał po 400tys i wyglądał jak nowy. Ale żeby spać spokojnie to lepiej wymienic przy okazji. Jak przy 200 miał 400 tak naprawdę to prawie pękł🤣 1
artursa Opublikowano 13 Września Autor Opublikowano 13 Września Lepiej spać spokojnie, niż władować przez głupotę 15tys. w naprawę silnika😆
tobias Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 23 godziny temu, kris_91 napisał(a): ten pasek po 300tys nie ma zuzycia Kolego ja wymieniałem przy 194 i był lekko spękany, także jak ktoś zamierza jeździć 3-4 lata to zalecam dla spokojnosci wymienić.
Rekomendowane odpowiedzi