ALEX_555 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Czy ktoś z Was ma doświadczenia z instalacją aftermarketowego ekranu dotykowego w B9? Autem jeżdżę już wiele lat i jedyną rzeczą, której mi brakuje jest brak ekranu dotykowego. Znalazłem w sieci wiele filmików pokazujących ekrany dotykowe produkowane do B9 przez Chińczyków. Na Ali jest mnóstwo takiego sprzętu. Niestety nie wiem, jak z jakością tego sprzętu, dźwięku itp. Tu znalazłem coś, co wydaje się się solidne - jest porównanie do stockowego sprzętu oraz podobnych urządzeń. 12.3" LHD/RHD RSNAV Series 5 Android 13 Snapdragon 668 8GB/128GB New DSP, Digital Audio Output, Fast Charge Port for B9 A4/S4/RS4/A5/S5/RS5/Q5/SQ5 RSNAV.COM THIS IS A RESERVATION. Expect a 1.5 month to receive your order. You may need Audi Aux to AMI adaptor and it is NOT included in the kit.... Macie jakieś doświadczenia? Możecie coś polecić? Nie zależy mi wodotryskach, a na tym, żeby móc korzystać z Android Auto za pomocą dotyku. Mam bezprzewodowego Carlink'a, bo obsługa przyciskami czy gałką to dramat, a jakość dźwięku lub połączeń telefonicznych, gdy korzystam z niego jest tragiczna.
ShimmyGW Opublikowano Poniedziałek o 21:07 Opublikowano Poniedziałek o 21:07 hej, ja mam RSNAV S3. Zamontowałem ją sam w 2021. Nie jest to stockowy sprzęt ale jak byłem w Audi w PO, to chłopaki mówili, że wygląda lepiej niż fabryczny. Podstawową zaletą jest to, że SW jest uaktualniany co jakiś czas i ma się do niego cały czas dostęp. Wadą jest, że jak wychodzą nowe wersję sprzętu, (teras S5) to nie ma uaktualnień do starszych wersji. Dodatkowo jest forum na FB, gdzie można się dzielić wiedzą i problemami. Wady jakie u mnie występowały, to problemy z łącznością wifi/bt poprzez IPhona. Od kiedy jednak przesiadłem się na 13 to problem się skończył. Łączność następuje w 10-15 sek. Dodatkowo padła mi kamera cofania, więc musiałem kupić inną. czasami cały system się zawiesza ale można go łatwo zresetować nawet podczas jazdy. Ja używam CarPlay więc nie wypowiem się nt androida. Natomiast po włożeniu karty sim, działa jak normalny smartfon. Wszystkie aplikacje jakie są, można zainstalować i działają. Zatem, jeśli szukasz dobrego ekranu dotykowego, to mogę Ci polecić RSnav.
Rekomendowane odpowiedzi