Enzus Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Witam za jakiś czas będę się brał za wtryski w caga 143km 2008r i pytanie brzmi jaki potrzebuję adapter z jakim rozmiarem żeby dało się wkręcić w gwint wtrysku bo ściągacz posiadam ale nie znam rozmiaru gwintu, pod linkuje ktoś albo podpowie jaki? 2.- po rozpięciu całego układu paliwowego później vcds trzeba zrobić taką samą procedurę jak przy wymianie filtra paliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Witam z tego co pamiętam jest to chyba M17 😉 Tak musisz odpowietrzyć układ paliwowy testerem diagnostycznym jest u Ciebię druga pompa paliwa najlepiej tez pózniej odrazu nie podpinać wtyczek do wtrysków i pokręć go przez 5s. A co do wyciągania wtryskiwaczy poczytaj mój temat wymiana odmy 🫣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzus Opublikowano 27 Września Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września A da ktoś linka do jakiejś nakretki czy coś żeby pasowalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września (edytowane) 5 minut temu, Enzus napisał(a): A da ktoś linka do jakiejś nakretki czy coś żeby pasowalo? Co ty nakrętką chcesz wtryski ściągać ? M17 czyli na klucz 17 🫣 Napisz mi żeby co pasowało ? Edytowane 27 Września przez Silver3833 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzus Opublikowano 27 Września Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września (edytowane) Poprostu mam taki ściągacz allegro.pl ALLEGRO.PL i szukam odpowiedniego adapteru żeby pasowało do caga I nie mogę nic znalezc Edytowane 27 Września przez Enzus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września (edytowane) Ściągacz do wtrysków bosch M17 https://allegro.pl/oferta/sciagacz-wtryskiwaczy-diesel-wtryskow-bosch-delphi-12824525504 Edytowane 27 Września przez Silver3833 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi