Wiktor09 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Cześć, przymierzam się do kupna a4 w dieslu, czy silnik 40 TDI mHEV jest warty zachodu czy lepiej skupić na klasycznym dieslu ?
matbruk Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Mam mHEV w benzynie , od 5 lat , i niema z tym żadnych problemów , podejrzewam że w dieslu będzie podobnie. Nie bój się nowszych technologi . Trzeba iść do przodu. mHEV to też dużo płynniejsza praca systemu start stop.
Wiktor09 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września Rozumiem, dzięki. Jakieś podpowiedzi na co szczególnie zwrócić uwagę przy kupnie takiego modelu ? Wspomnę że chodzi o rok 2021 z przebiegiem ok 110tys
matbruk Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października W dniu 29.09.2024 o 10:29, Wiktor09 napisał(a): Rozumiem, dzięki. Jakieś podpowiedzi na co szczególnie zwrócić uwagę przy kupnie takiego modelu ? Wspomnę że chodzi o rok 2021 z przebiegiem ok 110tys Mam 2019 , najechane 52 tys , nic sie niedzieje , brat ma też 2019 najechane około 70 tys . Też wszystko gra , więc ciężko mi powiedzieć.
Jakoob Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Mnie za moment też może dotknąć temat mhev w dieslu. Jeszcze nie jeździłem, wypowie się ktoś z posiadaczy odnośnie odczuć w praktyce z działania tego systemu?
Rekomendowane odpowiedzi