matix608 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Witam, wszystkich po trzech A4kach z związku z potrzebą posiadania większego samochodu, kupiłem A6 C7 polift 2016, 2.0 TDI Quattro 190km kod silnika CNHA Vin: WAUZZZ4G8HN025295 Zauważyłem że mam pęknięta tylną sprężyne. Jej numer OEM to 8K0 511 115 DM Wszędzie jest nieodstępny(totalnie nigdzie) żaden zamiennik. Jako że nie chce popełnić błędu, pytam was drodzy koledzy czy w związku z brakiem zamiennika (mojego numeru który wychodzi po VIN) moge kupić zamiennik numeru który różnicy się końcówka- zamiast DM jest DL A dokładnie 8K0 511 115 DL (zamienniki tego numeru są dostępne) Tutaj zamienniki występują i komplet z Sachsa kosztuje 320 zł za 2 sztuki numery tego Sachsa to 994 380, proszę tylko jakąś kompetentną osobę o informację czy moge tak zrobić w sensie zamontować tego Sachsa so swojego A6. Mam standardowe zawieszenie komfortowe 1BA Wrzucam również zdjęcia nalepki z kodami (są tam też kody wagowe) a tak wyglada moja aktualne sprezyna (posiada 1 pasek szary oraz 1 pasek pomarańczowy) będę bardzo wdzieczny za pomoc, na forum A6 praktycznie nie ma żadnej aktywności. Edytowane 11 Października przez matix608
Rekomendowane odpowiedzi