P.Wiśnia Opublikowano 12 Października Udostępnij Opublikowano 12 Października (edytowane) Wyczytałem że dolne listwy od B7 będą pasować do B6. np. 8E0853959E. A wiecie może czy dolne listwy w B7 były już poprawione i wewnętrzny wkład był plastikowy a nie metalowy? Oraz jak rozpoznać poprawioną wersję bez rozbierania? Edytowane 13 Października przez P.Wiśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Chodzi Ci o dolne drzwi,to b6 czy b7 pasują zamiennie,ale wszystkie mają wkładkę metalową b6,b7 ,s-line i s4,które korodują ,trzeba wypróć wkładkę metalową i mocowanie listwy wkleić na klej ,wtedy masz spokój z rudą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Wiśnia Opublikowano 13 Października Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października (edytowane) 3 godziny temu, greg2505 napisał(a): Chodzi Ci o dolne drzwi,to b6 czy b7 pasują zamiennie,ale wszystkie mają wkładkę metalową b6,b7 ,s-line i s4,które korodują ,trzeba wypróć wkładkę metalową i mocowanie listwy wkleić na klej ,wtedy masz spokój z rudą Ktoś zmienił nazwę tematu. ;( Chodzi mi o tą wkładkę, niektórzy pisali że niby są też z plastikową dlatego pytam. Też myślałem żeby to wypruć i wkleić na klej do szyb. Ale nie wiem jak się za to wziąć. Edytowane 13 Października przez P.Wiśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Zobacz w temacie auta kamil-vag ,teraz kosik25 ,Kamil robił listwy s4 ,16 luty 2021,ja zrobiłem narazie jedną ,brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi