gacekkstb Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października (edytowane) Siemka Wymieniłem katalizator na zamiennik i wywala mi błąd 16804 - system katalizatora - za mała skuteczność oraz co chwilę checka, którego muszę kasować VCDSem. Podobno idzie to wyłączyć zdalnie lub na miejscu okolice Olsztyna, samochód Audi A4B7 1.8T 4x4 i LPG Edytowane 21 Października przez gacekkstb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października (edytowane) Godzinę temu, gacekkstb napisał(a): Podobno idzie to wyłączyć zdalnie Jak masz czym zgrać i wgrac soft np. mpps lub nefmoto to tak, inaczej nic nie zrobisz. Ja za takie rzeczy płaciłem grosze ale słyszałem, że życzą sobie nawet 400-500zl za wyłączenie tego😂 Edytowane 21 Października przez przem8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacekkstb Opublikowano 21 Października Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 9 minut temu, przem8 napisał(a): Jak masz czym zgrać i wgrac soft np. mpps lub nefmoto to tak, inaczej nic nie zrobisz. Ja za takie rzeczy płaciłem grosze ale słyszałem, że życzą sobie nawet 400-500zl za wyłączenie tego😂 @przem8 dzwoniłem do magika z mojej okolicy i krzyknął 500 złotych 😇 Mam mpps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Skontaktuj się z @Łukasz13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacekkstb Opublikowano 22 Października Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 18 godzin temu, przem8 napisał(a): Skontaktuj się z @Łukasz13 @przem8 dzięki Wiesz może jak się robi logi na skrzyni Tiptronic ?😇 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Wrzucasz na tryb manulany i tak jedziesz żeby nie zrobiło kickdowna przy niskich obrotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacekkstb Opublikowano 22 Października Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 1 godzinę temu, przem8 napisał(a): Wrzucasz na tryb manulany i tak jedziesz żeby nie zrobiło kickdowna przy niskich obrotach. @przem8 Czyli pedału gazu na maksa nie wciskać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi