norbert_t Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października Witam, Odkręciłem tylnie nadkole i jest dość dużo rudej. Dużo roboty żeby samemu to zakonserwować? Jaką chemię polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubabkb Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października mam to samo, podepne sie do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października (edytowane) Trzeba wyczyścić do gołej blachy,później neutralizator rdzy ,podkład epoksydowy i na to baranek ,epoksyd 2 składnikowy z utwardzaczem ,nie w sprayu Edytowane 27 Października przez greg2505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubabkb Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października sam robiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października Żadne baranki, albo kobra, albo raptor. Ja mam zrobione noxudolem. Trzeci rok nic nigdzie nie wyszło, ale nie było rdzy po prostu wymyte wszystko odtłuszczony i na nowo położona konserwacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października 1 godzinę temu, kubabkb napisał(a): sam robiłeś ? Tak sam robiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października 47 minut temu, morelo napisał(a): Żadne baranki, albo kobra, albo raptor. Ja mam zrobione noxudolem. Trzeci rok nic nigdzie nie wyszło, ale nie było rdzy po prostu wymyte wszystko odtłuszczony i na nowo położona konserwacja. Robiłem to 4lata temu i nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi