Jano8504 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Poduszki silnika AVF Zobacz ogłoszenie Witam, kupię komplet poduszek do silnika do Audi A4 B6 AVF. Tylko używane oryginały nie wylane. Osoby posiadające takowe proszę o zdjęcia na priv plus cena. Użytkownik Jano8504 Data 11/02/24 Cena Kategoria A4 B6/B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu-Gi Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada W dniu 2.11.2024 o 12:19, Jano8504 napisał(a): Poduszki silnika AVF Zobacz ogłoszenie Witam, kupię komplet poduszek do silnika do Audi A4 B6 AVF. Tylko używane oryginały nie wylane. Osoby posiadające takowe proszę o zdjęcia na priv plus cena. Użytkownik Jano8504 Data 11/02/24 Cena Kategoria A4 B6/B7 Zakładałem je jako nowe jakieś 6 lat temu. Sprawne nic się z nimi nie działo do końca 150pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano8504 Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 3 godziny temu, Lu-Gi napisał(a): Zakładałem je jako nowe jakieś 6 lat temu. Sprawne nic się z nimi nie działo do końca 150pln Witam, byłbym zainteresowany. Czy napewno są całe i nic nie wyciekło z nich?? Możesz jeżeli to nie problem zważyć je ?? Nie chcę wtopić, już raz kupiłem i były wylane a gość się zarzekał że cacy. Nie twierdzę że u ciebie jest też tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu-Gi Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Mogę zważyć w wolnym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano8504 Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 3 minuty temu, Lu-Gi napisał(a): Mogę zważyć w wolnym czasie Ok czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lockheedhunter Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Panowie czy poduszki z b7 3.0 TDI będą pasowały do AVF? Jeśli nie to również kupię poduchy obie do swojej Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu-Gi Opublikowano Niedziela o 09:48 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:48 W dniu 3.11.2024 o 17:15, Jano8504 napisał(a): Ok czekam Z czujnikiem 890g, bez czujnika 580g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano8504 Opublikowano Poniedziałek o 14:27 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:27 W dniu 10.11.2024 o 10:48, Lu-Gi napisał(a): Z czujnikiem 890g, bez czujnika 580g. Czy chcesz sprzedać jedną?? Interesuje mnie ta z czujnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi