kojott Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Czesc. Doradzi ktoś? Mam lampy, wiązki i bcm1 z koncowka BC będzie potrzebna wymiana? Jeśli tak to jaki kupic. Edytowane 5 Listopada przez kojott
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada W A4 B9 musisz wymienić na inny. Żadne BCM1, które były fabrycznie z xenonem w B9 nie obsługują LED. Tutaj poczytaj:
kojott Opublikowano 5 Listopada Autor Opublikowano 5 Listopada To chyba ktoś mnie chce nabić w butelkę. Jak pytam na aukcjach z jakiego samochodu pochodzi z koncowka BC to każdy twierdzi że samochód miał full led lapmy
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada No ale sterownik z indexem BC to nie jest twój aktualny sterownik, który masz z xenonami w aucie? Jaki masz aktualnie sterownik w aucie?
kojott Opublikowano 5 Listopada Autor Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Ten co na zdjęciu BC Edytowane 5 Listopada przez kojott
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Nie spotkałem się jeszcze aby sterownik z indexem BC był fabrycznie montowany w pojazdach z LED. Wszystkie znane mi pojazdy ze sterownikiem z indexem BC miały xenon, i z tego co wiem, przejście w A4 B9 przedlift z xenon na LED lub Matrix LED wiąże się z wymianą BCM1.
kojott Opublikowano 5 Listopada Autor Opublikowano 5 Listopada Dziękuję za pomoc. Możesz mi jeszcze powiedzieć bo chce to zrozumieć. Jeśli kupie np z koncowka BG lub AG które obsługują full led i dużo więcej funkcji to nie będzie problemu? będą błędy skoro nie mam tego na wyposażeniu. W skrócie można mieć lepszy bcm1 niż wyposażenie?
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Można zamontować wyższą wersję, oczywiście sterownik należy po podmianie odpowiednio zakodować pod posiadane wyposażenie oraz ściągnąć ochronę komponentu.
Rekomendowane odpowiedzi