Jump to content
IGNORED

Zakup Audi A6 C7

Recommended Posts

Posted

Witam może ktoś się wypowie na temat tej a6 c7 bo nie pasuje mi w niej że niby s ine a raczej go nie ma bo fabrycznie to chyba wychodził czarny sufit ? I cena coś dziwnie niska . Link do ogłoszenia.

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a6-lift-czarny-sedan-2-0-tfsi-252-km-quattro-matrix-s-line-alcantara-aso-ID6GSlsU.html

Posted

S-line zewnętrzny ma

Posted
5 minut temu, Hugo napisał(a):

S-line zewnętrzny ma

Srodek brak tak jak myślałem.  A nie myslisz że dziwnie tania ?

Posted

Cena faktycznie jakaś promocyjna. W opisie widzę że są Matrixy, a w aucie ich nie ma😁

Posted
1 minutę temu, Hugo napisał(a):

Cena faktycznie jakaś promocyjna. W opisie widzę że są Matrixy, a w aucie ich nie ma😁

No też zwróciłem uwagę na to plus niby wszystko porobione i sprzeadaje za te pieniądze 🤣

• Like 1
Posted

Może jest ktoś z okolic owej c7 ?

Posted

Niezły zjazd cenowy widzę :whistling:

Screenshot_20241125-005215.png

Posted
18 godzin temu, Hugo napisał(a):

Niezły zjazd cenowy widzę :whistling:

Screenshot_20241125-005215.png

Gadałem z nim niby silnik robił a poprzedni wlasciciel skrzynie a auto szarpie i do roboty sprzęgło  dostałem info ze to handlarz jest i że on ten opis to do 3 aut już miał.  🤣🤣

Posted

Odpuść auto, w tym budżecie to już możesz coś ze stanów ściągnąć z mniejszym przebiegiem

Posted
6 minut temu, audicoman napisał(a):

Odpuść auto, w tym budżecie to już możesz coś ze stanów ściągnąć z mniejszym przebiegiem

Nie no z nim daje spokój.  Wiem tylko że zależy mi na czasie bo zona poszła do pracy a mamy core w żłobku i rodzinę się problem z odbiorem . Ale wiem że od tego nie warto