Dragon7820 Posted November 24 Posted November 24 Witam może ktoś się wypowie na temat tej a6 c7 bo nie pasuje mi w niej że niby s ine a raczej go nie ma bo fabrycznie to chyba wychodził czarny sufit ? I cena coś dziwnie niska . Link do ogłoszenia. https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a6-lift-czarny-sedan-2-0-tfsi-252-km-quattro-matrix-s-line-alcantara-aso-ID6GSlsU.html
Dragon7820 Posted November 24 Author Posted November 24 5 minut temu, Hugo napisał(a): S-line zewnętrzny ma Srodek brak tak jak myślałem. A nie myslisz że dziwnie tania ?
Hugo Posted November 24 Posted November 24 Cena faktycznie jakaś promocyjna. W opisie widzę że są Matrixy, a w aucie ich nie ma😁
Dragon7820 Posted November 24 Author Posted November 24 1 minutę temu, Hugo napisał(a): Cena faktycznie jakaś promocyjna. W opisie widzę że są Matrixy, a w aucie ich nie ma😁 No też zwróciłem uwagę na to plus niby wszystko porobione i sprzeadaje za te pieniądze 🤣 1
Dragon7820 Posted November 25 Author Posted November 25 18 godzin temu, Hugo napisał(a): Niezły zjazd cenowy widzę Gadałem z nim niby silnik robił a poprzedni wlasciciel skrzynie a auto szarpie i do roboty sprzęgło dostałem info ze to handlarz jest i że on ten opis to do 3 aut już miał. 🤣🤣
audicoman Posted November 26 Posted November 26 Odpuść auto, w tym budżecie to już możesz coś ze stanów ściągnąć z mniejszym przebiegiem
Dragon7820 Posted November 26 Author Posted November 26 6 minut temu, audicoman napisał(a): Odpuść auto, w tym budżecie to już możesz coś ze stanów ściągnąć z mniejszym przebiegiem Nie no z nim daje spokój. Wiem tylko że zależy mi na czasie bo zona poszła do pracy a mamy core w żłobku i rodzinę się problem z odbiorem . Ale wiem że od tego nie warto
Recommended Posts