Silver3833 Posted Friday at 04:44 PM Posted Friday at 04:44 PM Witam tak jak w temacie gdzieś tam czytałem o jakieś firmie która regeneruję te pompy i ma jakis patent sposób na nie obracanie się wałka który później opiłkuję ktoś coś słyszał o tej firmię ???
przem8 Posted Friday at 05:07 PM Posted Friday at 05:07 PM A nie jest tak, że wszystkie fabrycznie nowe pompy od 2017 albo 2019 mają już usuniętą tą wadę?
Silver3833 Posted Friday at 05:11 PM Author Posted Friday at 05:11 PM (edited) 5 minut temu, przem8 napisał(a): A nie jest tak, że wszystkie fabrycznie nowe pompy od 2017 albo 2019 mają już usuniętą tą wadę? Z tego co wiem ten wałek w każdej CP 4 może się obrócić przy niskim stanie paliwa lub zlym odpowietrzaniu i bedzie opiłkował dlatego pytam bo gdzies trafiłem że jakaś niby firma ma jakieś rozwiązanie a czy to prawda pytam tu was czy ktoś coś słyszał ??? Edited Friday at 05:14 PM by Silver3833
Dev Posted Friday at 09:39 PM Posted Friday at 09:39 PM Naprawa pomp wtryskowych i silników diesla, schematy pomp WWW.PAUL.TUCHOLA.PL Zajmujemy się produkcją i regeneracją podzespołów silnika diesla. Naprawiamy, regenerujemy oraz regulujemy pompy wtryskowe. Serwis pomp wtryskowych
Silver3833 Posted Saturday at 06:00 AM Author Posted Saturday at 06:00 AM Dev nie chodzi mi o regenerację pompy cp 4 tylko o to że ta pompa do bubel sam bosch powinień sie jej wstydzic bo ludzie zmieniają pompe cp 4 na cp 3 🤣 dlatego moje pytanie bo slyszalem że jedna firma niby niweluję obracanie sie wałka pompy cp4 więc czy ktoś coś słyszał bo nie chcem takiej pompy zakładać na fabrycznie nowe wtryski
Recommended Posts