ElectricShock Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Zobacz ogłoszenie Audi A8 D3 Long 4.2 FSI Quattro 2008r LINK DO OGŁOSZENIA W OTOMOTO Samochód jest zadbany technicznie. Środek jest perfekcyjny. Nie wymaga na chwilę obecną nakładów. Zdjęcia robione latem i jesienią, autentyczne. Silnik, skrzynia, zawieszenie, hamulce - wszystko jest super. Rzeczy, które moim zdaniem można poprawić. - Nieco wypiaskowany przód i przednia krawędź maski, więc można by zrobić korektę lakieru, jeśli ktoś by chciał mieć idealnie. - Karoseria jest dobrze utrzymana , jak na ten rocznik to nawet można powiedzieć, że świetnie utrzymana, ale jest kilka drobnych rysek , czy odbić lakieru. - Felgi ze standardowym problemem lustrzanek, czyli w niektórych miejscach wychodzą utlenienia. Poza tym proste. - Lusterko prawe, niekiedy po złożeniu nie wraca do swojej poprzedniej pozycji. Wkład działa prawidłowo. - Reflektory przednie po kompletnej regeneracji, gdy samochód jeździ, nie ma żadnego problemu, jeśli długo stoi pod chmurką, potrafią lekko zaparować, być może kwestia odpowietrzników. Miałem zamiar zostawić, ale nie mam gdzie garażować. A nie mogę przeboleć, że stoi pod chmurką. Użytkownik ElectricShock Data 12/02/24 Cena 74,900.00 PLN Kategoria Audi
Rekomendowane odpowiedzi