Ogi_master Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Witam. Czy słupek od ARG podejdzie Plug&Play do osprzętu od silnika AWT 1.8T? Mój ARG ma pompę wody na rozrządzie i pompę oleju napędzana wałkiem w misce olejowej oraz zmienne fazy rozrządu (napinacz z elektronika). W silniku AWT jest chyba tak samo ale nie potrafię się obsłużyć etka żeby to sprawdzić. Czy w silniku ARG są słabsze korby i tłoki? Nie chcę żeby się stopiły albo korba wyszła bokiem przy 180 KM. Mam tylko taki silnik i nie wchodzi w grę kupno innego z powodów finansowych. Bardzo proszę o poradę bo przeszukałem 10tki tematów i na temat przekładki ARG nic nie znalazłem. Pozdrawiam
przem8 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Wg etki arg ma pompę na osprzęcie, a nie na rozrządzie więc nie podejdzie taka podmiana. Inne są też wałki rozrządu i zawory wydechowe. Edytowane 2 godziny temu przez przem8
Ogi_master Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Sory jestem trochę laikiem. A robi to jakaś różnice że pompa jest napędzana inaczej, przecież cały rozrząd paski pompa alternator itd będą z ARG? Edytowane 1 godzinę temu przez Ogi_master
Rekomendowane odpowiedzi