orionek65 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia (edytowane) Siema Robił już ktoś konwersje na el. DV z tfsi? Według zagranicznych for jest trwalszy niż standardowy DV 1.8t na podciśnienie, lepsza reakcja na gaz i szybciej wystające turbo (?) mniejsze spalanie (?) eliminacja części podciśnienia. Znalazłem gotowy kit na niemieckim ebayu: 1.8T 20V E-SUV Umrüstkit elektrisch BAM APX APY AMK passend für alle 1.8T WWW.EBAY.DE BOVE-SUV Komplett Umrüstkitmit hochwertigem Pierburg Ventil passend für... Oraz instrukcje z nefmoto: http://nefariousmotorsports.com/forum/index.php?topic=6785.0 Co o tym myślicie? Edytowane 13 Grudnia przez orionek65
przem8 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Przerost formy nad treścią. Wolałbym forga kupić. Miałem nówkę ori dv i wytrzymywała kilka lat boost prawie 1,5 bar w peaku i pewnie dalej ma się dobrze u innego właściciela. Przy 2500 turbo hybryda miało full cios, przy 2000 obr. 1 bar więc czego chcieć więcej?
morelo Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Tak jak przemo pisze, też kiedyś zagłębiałam temat ale gra niewarta świeczki.
Rekomendowane odpowiedzi