Monika.K Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Cześć jest taki problem a więc Przyjechałam do domu i zobaczyłam że mam jakiś wyciek z auta podniosłam maskę i okazało się że cieknie z wężyka AdBlue mąż chciał zobaczyć czy jest jakaś dziurka czy co się stało i jak przecinał to przeciął taki mały kabelek który był zaizolowany przy wtyczce do AdBlue zakleił na razie taśmą żeby zobaczyć czy będzie dalej ciekło i jest na razie ok czy możecie mi powiedzieć co to jest ten mały pomaranczowy/żóły kabelek ? Dodaje zdjecie Edytowane 11 godzin temu przez Monika.K
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ktoś już tam grzebał i nie wiadomo co autor miał na myśli. W każdym razie nie jest to jak w oryginale. Instalacja ta prowadzi do wtryskiwacza AdBlue, który jest także widoczny na zamieszczonym zdjęciu.
Monika.K Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Ktoś już tam grzebał i nie wiadomo co autor miał na myśli. W każdym razie nie jest to jak w oryginale. Instalacja ta prowadzi do wtryskiwacza AdBlue, który jest także widoczny na zamieszczonym zdjęciu. Tyle to wiem że prowadzi do wtryskiwacza . Napisałam że mąż to przeciął bo chciał zobaczyć czy jest gdzieś jakaś dziurka albo coś . I moje pytanie jest o ten pomarańczowy kabel który jest widoczny na zdjęciu za co odpowiada był razem z wężykiem zawinety i mąż go nie widział i przez przypadek przeciął
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu A ja Ci napisałem, że nie jest to oryginalne i ktoś tam coś narzeźbił.
Monika.K Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 13 minut temu, Monika.K napisał(a): Ale co bo nie rozumiem? Czy tego małego kabla nie powinno tam wgl być czy o co chodzi? Zanim mąż to przeciął było tak
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Uzupełnij proszę poprawnie profil. Podanie prawidłowego kodu silnika jest niezbędne do odnalezienia odpowiedniego schematu dla danego silnika.
Monika.K Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 9 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Uzupełnij proszę poprawnie profil. Podanie prawidłowego kodu silnika jest niezbędne do odnalezienia odpowiedniego schematu dla danego silnika. Już zmieniłam
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zgodnie ze schematem powinny tam być dwa przewody. Pin 1 czarno-biały, pin 2 biało-czarny.
Rekomendowane odpowiedzi