Lukasz999 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Witam Pacjent A5 8T 2010r. 2.0 TFSI sportback Mam problem z lusterkami fotochromatycznymi. Problem polega na tym że lusterka ściemniają się tylko gdy przełącznik świateł znajduje się w pozycji 0, po przekręceniu na Auto lusterka rozjaśniają się. Dioda na lusterku świeci cały czas nie zależnie od przełącznika świateł. Lusterka przyciemniane mam wszystkie 3. Miał ktoś podobny problem? Albo wie jak go rozwiązać? Edytowane 16 godzin temu przez Lukasz999
Muskel1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Lusterka dokładane czy fabrycznie? Przełącznik świateł dokładany czy fabrycznie? Auto-scan? Błędy?
Lukasz999 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Lusterka dokładane czy fabrycznie? Przełącznik świateł dokładany czy fabrycznie? Auto-scan? Błędy? Takie kupiłem i nic nie zmieniałem dlatego nie mam pojęcia VCDS nic nie pokazuje
Muskel1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Rozkoduj VIN na forum to się dowiesz jak auto wyjechało z fabryki.
Lukasz999 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu Mój mały błąd przy wpisie chodzi o A5 a nie A4 pomyliło mi się z furą żony bo tam co chwilę coś jest nie tak
Muskel1 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 5 minut temu, Lukasz999 napisał(a): W jaki sposób? Wrzuć tam VIN i czekaj aż koledzy rozkodują. https://a4-klub.pl/blogs/entry/1-dekoder-vin-audi-grupy-vag-oraz-innych-marek-dane-techniczne-oraz-wyposażenie/page/21/?tab=comments#comment-560
Rekomendowane odpowiedzi