m_kotowski Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Witam, ostatnio zamontowałem RNS-E do mojej a4 b6 przerobiłem CANY i wszytsko działa. Myślałem co by dołożyć żeby przestać korzystać z trasmitera. Czy oryginalny moduł bluetooth obsługuje tylko rozmowy telefoniczne? Jeżeli tak to czy są jakieś inne nieoryginalne moduły które ogarną mi muzykę jako AUX lub zmieniarka oraz rozmowy telefoniczne z książką na FISIE. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Rob@k Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Oryginalny bluetooth służy tylko do rozmów. Nie prześlesz muzyki.
m_kotowski Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia 1 hour ago, Rob@k said: Oryginalny bluetooth służy tylko do rozmów. Nie prześlesz muzyki. okej czyli nie ma opcji by moduł jakiś nieoryginalny emitował aux oraz telefon
afroo. Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Ori bt do rozmów plus moduł aux-bt do muzyki. Sporo osób ma to w ten sposób rozwiązane i działa tak, że wycisza muzykę z modułu aux-bt w momencie połączenia telefonicznego poprzez ori bt. Pierwszy z brzegu moduł aux-bt do rnse https://allegro.pl/oferta/adapter-modul-bluetooth-aux-audi-navigation-rns-e-12116349645
m_kotowski Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia 2 hours ago, afroo. said: Ori bt do rozmów plus moduł aux-bt do muzyki. Sporo osób ma to w ten sposób rozwiązane i działa tak, że wycisza muzykę z modułu aux-bt w momencie połączenia telefonicznego poprzez ori bt. Pierwszy z brzegu moduł aux-bt do rnse https://allegro.pl/oferta/adapter-modul-bluetooth-aux-audi-navigation-rns-e-12116349645 czyli jednym modulem nie ogarne tego? Telefon polaczy mi sie z oba modulami na raz?
afroo. Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia 2 godziny temu, m_kotowski napisał(a): Telefon polaczy mi sie z oba modulami na raz? Tak, oba działają równolegle.
m_kotowski Opublikowano 13 Stycznia Autor Opublikowano 13 Stycznia 12 hours ago, afroo. said: Tak, oba działają równolegle. okej, ale czy mogę połączyć telefon z dwoma bluetooth, Jeżeli tak to jaki najlepiej moduł na muzykę lepiej jako aux czy zmieniarka bo widziałem że są 2 opcje jednak taniej napewno na aux
Langista Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Telefon nawet 10 różnymi urządzeniami możesz połączyć, o ile każdy z nich będzie miał możliwość działania w parze. Tu masz system głośnomówiący i odbiornik audio, one działają w parze. Jako że AUX nie masz,.musisz brać jako zmieniarkę.
m_kotowski Opublikowano 13 Stycznia Autor Opublikowano 13 Stycznia 1 hour ago, Langista said: Telefon nawet 10 różnymi urządzeniami możesz połączyć, o ile każdy z nich będzie miał możliwość działania w parze. Tu masz system głośnomówiący i odbiornik audio, one działają w parze. Jako że AUX nie masz,.musisz brać jako zmieniarkę. to każde rns-e nie ma możliwości podłączenia kabla aux pod 32-pin?
Langista Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Z tymi kostkami rozdzielającymi jest różnie, moim zdaniem lepiej działa fabryczny moduł BT, a super jakości Audio z RNSE i tak nie wyciągniesz.
m_kotowski Opublikowano 14 Stycznia Autor Opublikowano 14 Stycznia 2 hours ago, Langista said: Z tymi kostkami rozdzielającymi jest różnie, moim zdaniem lepiej działa fabryczny moduł BT, a super jakości Audio z RNSE i tak nie wyciągniesz. tak racja ale i tak po wymianie z RNS-D to jest o niebo lepiej
Rekomendowane odpowiedzi