Vendeur Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Cześć, potrzebuję pomocy, aby porównać prześwity Audi A4 Avant B5/B9/B9 Lift/B9 Allroad Lift - silnik TDI 2.0, automat . Niestety zacofana strona Audi nieudostępnia żadnych sensownych danych technicznych, a przeszukując internet przez godzinę trafiłem na takie bzdury, jak różnica prześwitu 4 cm pomiędzy B9, a B9 Lift... Problem jest w kwestii mojego nietypowego zjazdu do garażu w starej kamienicy. Obecnie mam B5 i teoretycznie da radę zjechać. Zamierzam go wymienić na B9, jeszcze nie wiem, czy przedlift, lift, czy w ostateczności Allroad, gdybym musiał właśnie zwiększać prześwit... Ale aby przygotować się do szukania muszę poznać oficjalne dane o tych prześwitach, których za cholerę nie mogę znaleźć, aby się potwierdzały. Czy możecie mi w tym pomóc? Tylko raczej nie poprzez kolejne szukania w Google, bo znowu każdy trafi na co innego :). Może macie jakieś oficjalne dane z katalogów / kart technicznych samochodów? Edytowane 3 godziny temu przez Vendeur
duzy616 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Z danymi będzie ciężko. W B5 masz zawieszenie sline ? Pamiętaj, że B9 ma większy rozstaw osi niż B5 więc nawet pomimo takiego samego prześwitu będzie inaczej pokonywać ,,przeszkody”. Proponuje allroada rozwiąże problem.
Rekomendowane odpowiedzi