Krystian Jasiński Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Posiadam a4b6 z 2003 roku. I mam kilka "problemów" 1. Światło w bagażniku: Gdy mam zapalone światło w aucie to gdy otworze bagażnik światło w nim się pali. Natomiast jeśli mam zamknięte drzwi i światło w aucie się nie pali to w bagażniku też nie. Co może nie działać tak jak powinno? 2. Światło czerwone i białe w drzwiach tylnych: Mam tylne drzwi w których podnoszenie i opuszczanie szyb jest "manualne". Po otwarciu drzwi nie palą się światła te czerwone oraz te białe od spodu. Ponadto nie zapala się światło w środku auta podczas gdy otworze drzwi. W obu przypadkach nie widzę na fisie aby tylne drzwi lub bagażnik był otwarty. Widzę jedynie otwarte przednie drzwi i maskę. Proszę o pomoc od czego zacząć.
Fido Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Od podpięcia VAGa i zczytania wszystkich błędów.
Krystian Jasiński Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu Vagiem sprawdze czy mikrostyk nie działa?
Rekomendowane odpowiedzi