Surfer37 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Czesać, jestem tu zupełnie nowy tak samo jak dopiero co kupiłem swoje Audi. Zauważyłem, że nie grzeją lusterka, tylna szyba oraz fotele. W lusterkach brakowało wkładów z matami grzewczymi ale już je wymieniłem. Nic to nie zmieniło. Zakodowane w vcds. Wszystko jest w jednym panelu na klimatronik, czy to może być powiązane? Po naciśnięciu przycisku grzania szyby dioda się świeci ale ani szyba ani lusterka nie reagują (temp. Zewnętrzna 0 stopni). Co do foteli to dodam zdjęcie błędu jakie się wyświetla.
Szarik Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Bezpieczniki sprawdzone ? Może masz wymienione fotele i kostki nie są wpięte
Surfer37 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Teraz, Szarik napisał(a): Bezpieczniki sprawdzone ? Może masz wymienione fotele i kostki nie są wpięte Bezpieczniki sprawdzone, kostki wpięte. Myślałem o przerwach w matach ale dziwne, że dwie na raz. Vcds pokazuje na lewym fotelu jakieś skoki temperatury przy kręceniu pokrętłem za to na prawym -99 stopni na sztywno.
Rekomendowane odpowiedzi