P.Wiśnia Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 godzinę temu, RaThek napisał(a): Oczywiście że jest biały, ale jest czarny Biały jest po stacyjce, a czarny z bezpiecznika. Obydwa idą do modułu.
P.Wiśnia Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) @IceSoldier71 podeślij jaki masz moduł kierownicy. 8E0 953 549 ? - gdzie znak zapytania to literka. Będziesz miał numery od razu po wejściu do sterownika w VCDSie. Edytowane 9 Lutego przez P.Wiśnia
IceSoldier71 Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, P.Wiśnia napisał(a): @IceSoldier71 podeślij jaki masz moduł kierownicy. 8E0 953 549 ? - gdzie znak zapytania to literka. Będziesz miał numery od razu po wejściu do sterownika w VCDSie. z końcówką Q
P.Wiśnia Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Kierownice masz od B7? Bo samochód masz B6 2003r?
IceSoldier71 Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego 10 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Kierownice masz od B7? Bo samochód masz B6 2003r? Tak
IceSoldier71 Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego 30 minut temu, RaThek napisał(a): Zrób zdjęcia kodowania 01, 09, 16
RaThek Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Zdjęcia jak wejdziesz w kodowanie, tak żeby było widać co masz zaznaczone.
IceSoldier71 Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego Ogarnięte, pojechałem do elektryka aktywował i jakoś ruszyło coś musiało mi nie łapać
P.Wiśnia Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) 27 minut temu, IceSoldier71 napisał(a): Ogarnięte, pojechałem do elektryka aktywował i jakoś ruszyło coś musiało mi nie łapać Pewnie tak jak pisałem, nie zakodowałeś tempomatu w module silnika. Edytowane 10 Lutego przez P.Wiśnia
RaThek Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Godzinę temu, P.Wiśnia napisał(a): Pewnie tak jak pisałem, nie zakodowałeś tempomatu w module silnika. No to prawie na stówe
IceSoldier71 Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego 2 godziny temu, P.Wiśnia napisał(a): Pewnie tak jak pisałem, nie zakodowałeś tempomatu w module silnika. kilka razy wchodzilem w engine, logowanie i 11463
Rekomendowane odpowiedzi