Bugi21 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Witam mam pewien problem mianowicie wywala mi bezpiecznik 15A na podszybiu I odcina mi turbo i światła stopu zaczynają żyć własnym życiem i zaczyna mrugać kontrolka od świec żarowych chodź nie czasami Czy miał by ktoś jakąś rozpiskę gdzie on prowadzi i gdzie mógł bym szukać przyczyny
Fazii Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Jeszcze jakbyś podał kod silnika i rocznik to by i schemat się znalazł
P.Wiśnia Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) 33 minuty temu, Fazii napisał(a): Jeszcze jakbyś podał kod silnika i rocznik to by i schemat się znalazł Kod silnika podał (AWX). A rocznik w przypadku AWX akurat ma małe znaczenie w przypadku sterowania silnikiem. Edytowane 3 Lutego przez P.Wiśnia
Fazii Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Mi info że AWX się nie wyświetla. Poniżej schemat. awx.pdf
Bugi21 Opublikowano 3 Lutego Autor Opublikowano 3 Lutego 2001 r sprawdziłem wszystkie czujniki i na razie nic nie wyszło kostki tak samo
Rekomendowane odpowiedzi