WojtekRS5 Opublikowano Czwartek o 16:16 Autor Opublikowano Czwartek o 16:16 W dniu 7.06.2025 o 12:52, egon47 napisał(a): Fajnie wygląda na tych felgach ale na tamtych byl mega sztos. Tak , wiem
WojtekRS5 Opublikowano Czwartek o 16:58 Autor Opublikowano Czwartek o 16:58 (edytowane) Witam wszystkich, Pierwsze 7tkm zrobione , wybiło 40tkm na zegarze także postanowiłem wymienić olej na własną rękę ,.nie mam zamiaru czekać na to co zaleca Audi i będe robił w tym aucie olej co 10tkm a żeby utrzymać gwarancje na 60tkm pojade do nich na serwis ,dlatego też założyłem oryginalny filter oleju i powietrza i zalałem ten sam olej co zalewa Aso czyli shell helix ultra professional av-l 0w-30 . Nie bawem nowe mody , czekam już na kuriera /kurierów Jeszcze kilka fotek na Felgach RS4 Edition 25 Years bo temat z nimi został zamkiety... sprzedane, poszły do białej RS5 coupe i myślę ze siadły bardzo dobrze , nawet lepiej niż u mnie Mam już nowe koła, ale więcej szczegółów za kilka dni... Edytowane Czwartek o 16:59 przez WojtekRS5 1 1
WojtekRS5 Opublikowano Sobota o 13:00 Autor Opublikowano Sobota o 13:00 Dojechał nowy moduł do klap wydechu , za tydzien montaż i powinien już gadać zdecydowanie lepiej
WojtekRS5 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Mała zapowiedź Edytowane 13 godzin temu przez WojtekRS5 1
kamelus_ Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu W dniu 12.07.2025 o 15:00, WojtekRS5 napisał(a): Dojechał nowy moduł do klap wydechu , za tydzien montaż i powinien już gadać zdecydowanie lepiej A co zmienia ten moduł? Przecież klapy albo są otwarte albo zamknięte i to tyle. Czy się mylę?
egon47 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 56 minut temu, WojtekRS5 napisał(a): Mała zapowiedź Piękne kola 🤪 1
WojtekRS5 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, kamelus_ napisał(a): A co zmienia ten moduł? Przecież klapy albo są otwarte albo zamknięte i to tyle. Czy się mylę? No wlasnie nie do końca tak jak myslisz , w każdym RS czy to RS4/RS5 8W czy RS6/RS7 4K oryginalne , (Opcjonalnie ,wydech AGA) ma w serii na trybie Dynamic otwarte klapy tylko w 80% a na pozostałych trybach sa zamknięte, jedynie otwierają sie na skrzyni w ustawieniach ,,S" ale nie nawet 80%, a moduł daje to że w każdym trybie można ustawić klapy w 100% otwarte , po za tym odwraca funkcje start/stop , wersja droższa CB2, jest bez pilota już i aktuwuje sie po wciśnięciu 2x ESP i można zastosować swój schemat ustawień blokujących.
kamelus_ Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Acha spoko nawet nie wiedziałem. Ciekawe czy różnica będzie wyraźnie słyszalna
WojtekRS5 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 8 minut temu, kamelus_ napisał(a): Acha spoko nawet nie wiedziałem. Ciekawe czy różnica będzie wyraźnie słyszalna Podobno warto , to kupilem
kamelus_ Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, WojtekRS5 napisał(a): Podobno warto , to kupilem Ja bym chyba mimo wszystko wolał dać auto do MG żeby zrobili wydech jak należy i uwolnili jego prawdziwy potencjał. Polecam
WojtekRS5 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 8 minut temu, kamelus_ napisał(a): Ja bym chyba mimo wszystko wolał dać auto do MG żeby zrobili wydech jak należy i uwolnili jego prawdziwy potencjał. Polecam Nie wątpię ,ale niestety Auto jest na gwarancji i po drugie wydech jak MG nie przechodzi w DE ...jeżdżę ciągle przez granicę NL-DE , musze mieć auto w miare legal
kamelus_ Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 5 minut temu, WojtekRS5 napisał(a): Nie wątpię ,ale niestety Auto jest na gwarancji i po drugie wydech jak MG nie przechodzi w DE ...jeżdżę ciągle przez granicę NL-DE , musze mieć auto w miare legal Jeśli zrobisz cat back to gwarancja jest w 100% zachowana. Przerabiałem temat. A MG nie ma TUV czy jak?
WojtekRS5 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 3 godziny temu, kamelus_ napisał(a): Jeśli zrobisz cat back to gwarancja jest w 100% zachowana. Przerabiałem temat. A MG nie ma TUV czy jak? Z tego co mi wiadomo nie mają. Po za tym mowimy już o kosztach w granicach 20k a na ta chwile nie planuje tyle wydawać na wydech , może kiedyś...tutaj w serii już nie ma źle ,myślę że z modułem bedzie idealnie.
Rekomendowane odpowiedzi