DYLU_BST Opublikowano Piątek o 19:18 Autor Opublikowano Piątek o 19:18 Chodzi ci o końcówkę na zewnątrz auta czy jak ? Bo oglądam to już tyle razy że nie widzę co robię źle
Muskel1 Opublikowano Piątek o 19:22 Opublikowano Piątek o 19:22 Skoro kasujesz wszystkie piloty w kanale 00, to w kanale 21 musisz zacząć przypisywać pozycję pilotów od pierwszego począwszy, a nie od drugiego. Poza tym przytrzymujesz przycisk pilota nieco dłużej.
DYLU_BST Opublikowano Piątek o 19:41 Autor Opublikowano Piątek o 19:41 No i nie zadziałało. Moduł komfortu uwalony?
DYLU_BST Opublikowano Piątek o 20:14 Autor Opublikowano Piątek o 20:14 Oba. Miałem kiedyś jeszcze szwagra kluczyk i to samo było a ma na tej samej częstotliwości
Muskel1 Opublikowano Piątek o 20:24 Opublikowano Piątek o 20:24 Kluczyki 433 MHz? bo sterownik komfortu masz 433 MHz.
DYLU_BST Opublikowano Piątek o 20:41 Autor Opublikowano Piątek o 20:41 Tak. One kiedyś mi działały normalnie to się stało po tym gdy odłączyłem akumulator żeby pospawać wydech. Coraz bardziej myślę że jak spawalem to przeszły jakieś prądy po kablach
DYLU_BST Opublikowano Piątek o 21:42 Autor Opublikowano Piątek o 21:42 Inspekcji olejowej też mi nie zapisuje
Muskel1 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Użyj oryginalnego VCDS a nie klona.
DYLU_BST Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu W adako na 3 viny w 17. Roku 1300 z jakimiś tam groszami
Muskel1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu To jest ori Jeżeli więc wykluczyć jako możliwe przyczyny, kluczyki oraz narzędzie diagnostyczne, to pozostaje sterownik.
Rekomendowane odpowiedzi