Damianneekkk Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Witam mam problem mianowicie przegniły mi kostki w podszybiu przy komputerze te kostki w które wchodzą przekaźniki przez to samochód najpierw nie zapalał myślałem że to same przekaźniki więc wymieniłem ale problem pojawił się znowu przez to samochód nie zapala a jak zapali to chodzi na 2 gary jak porusza się kablami za tymi kostkami problem na chwilę ustaje. Chciałbym kupić te kostki jak ja to nazywam na przekaźniki ale nigdzie nie mogę ich znaleźć a na moich przegniły numery i nie wiem czy będą dobre nie mogę tego nigdzie znaleźć a te nie nadają się już do niczego pacjent a4 b6 1.8t bfb proszę pomocy panowie
P.Wiśnia Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Gniazdo: 443 937 527 Piny: 000 979 114 000 979 135 W twoim przypadku trzeba po prostu zarobić nowe piny na końcach przewodu, ale pierw najlepiej spróbować wyczyścić papierem ściernym i popsikać kontaktem. Edytowane 2 godziny temu przez P.Wiśnia
Rekomendowane odpowiedzi