Gekon69 Opublikowano Poniedziałek o 17:56 Opublikowano Poniedziałek o 17:56 Witam wszystkich. Pytanko mam zapaliła mi się kontrolka check engine, auto jezdzi normalnie odpala nie telepie spala taka sama ilosc paliw czysta benzyna bez gazu. Nadmienię, ze wymieniany był rozrzad i zmieniany smok pompy olejowej. Mam kilka błędów wrzucę całość może ktoś coś podpowie. Dodam jeszcze że na wysokości tylnych siedzeń na tym rozwidleniu wypaliła mi się dziura w tłumiki wiadomo do zmiany ale czy ma to wpływ na coś?
Verten Opublikowano Poniedziałek o 20:46 Opublikowano Poniedziałek o 20:46 Sporo się nagromadziło. Moim zdaniem skasuj, pojeździj chwilę i dopiero zobacz czy coś się będzie pokazywało. Kiedy ostatni raz podłączałeś kompa?
Gekon69 Opublikowano Poniedziałek o 21:12 Autor Opublikowano Poniedziałek o 21:12 21 minut temu, Verten napisał(a): Sporo się nagromadziło. Moim zdaniem skasuj, pojeździj chwilę i dopiero zobacz czy coś się będzie pokazywało. Kiedy ostatni raz podłączałeś kompa? Majster mówił ze ta reszta po rozpięciu przodu bo był rozrzad robiony i wystarczy skasować a nie miał czym bo kompa czy coś tam mu poleciało do naprawy. W sobotę podpiąłem swojeg ale też mi się coś z vcds porobiło i nie mogłem nawiązać połączenia jutro polecę do chłopaczka pokasuje zobaczę co i jak będzie.
Rekomendowane odpowiedzi