Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Check engine w Audi A4 B7 1.8T BFB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Pytanko mam zapaliła mi się kontrolka check engine, auto jezdzi normalnie odpala nie telepie spala taka sama ilosc paliw czysta benzyna bez gazu. Nadmienię, ze wymieniany był rozrzad i zmieniany smok pompy olejowej. Mam kilka błędów wrzucę 20250215_130233.thumb.jpg.2ab635a92c716da5267039e0eac5e60f.jpgcałość może ktoś coś podpowie. Dodam jeszcze że na wysokości tylnych siedzeń na tym rozwidleniu wypaliła mi się dziura w tłumiki wiadomo do zmiany ale czy ma to wpływ na coś?

Opublikowano

Sporo się nagromadziło. Moim zdaniem skasuj, pojeździj chwilę i dopiero zobacz czy coś się będzie pokazywało. Kiedy ostatni raz podłączałeś kompa?

Opublikowano
21 minut temu, Verten napisał(a):

Sporo się nagromadziło. Moim zdaniem skasuj, pojeździj chwilę i dopiero zobacz czy coś się będzie pokazywało. Kiedy ostatni raz podłączałeś kompa?

Majster mówił ze ta reszta po rozpięciu przodu bo był rozrzad robiony i wystarczy skasować a nie miał czym bo kompa czy coś tam mu poleciało do naprawy. W sobotę podpiąłem swojeg ale też mi się coś z vcds porobiło i nie mogłem nawiązać połączenia jutro polecę do chłopaczka pokasuje zobaczę co i jak będzie.