ronin19 Opublikowano wczoraj o 09:28 Opublikowano wczoraj o 09:28 Cześć mam problem ze światłami , nie reagują podświetlanie zegarów tylko działa . Zmienione żarówki D3s , włącznik świateł , bezpieczniki niby przejrzane ( konkretnie który jest od świateł ? ) przetwornice raczej nie bo postojówek nawet brak . Pomóżcie druga rzecz radio włącza się i wyłącza
MaTeo85 Opublikowano wczoraj o 11:36 Opublikowano wczoraj o 11:36 światła sterowane są z BCMa, podłącz się za pomocą vcdsa, zrób pełny autoscan i wklej tu plik.
ronin19 Opublikowano wczoraj o 11:52 Autor Opublikowano wczoraj o 11:52 Nie mam vcds ale mam thinkdiag i launch zaraz sprawdzę i wrzucę
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 12:29 Opublikowano wczoraj o 12:29 Tam też można wykonać pełny scan, zapisać i tujaj wezucić.
ronin19 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Report REPORTVIEW.THINKCAR.COM Report
ronin19 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu Jakieś pomysły ? Może tak bezpieczniki od świateł przekaźniki zna ktoś lokalizację ? Moduł ?
MaTeo85 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu z Twojego raportu wynika że masz A5 8T z 2008 roku a nie nowszy model 5F. Do sprawdzenia stan akumulatora, moduł zarządzania energią i bezpieczniki zasilające, sprawdź wszystkie lub poszukaj po forum które odpowiadają za zasilanie modułu centralnej elektryki J519
ronin19 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu 44 minuty temu, MaTeo85 napisał(a): z Twojego raportu wynika że masz A5 8T z 2008 roku a nie nowszy model 5F. Do sprawdzenia stan akumulatora, moduł zarządzania energią i bezpieczniki zasilające, sprawdź wszystkie lub poszukaj po forum które odpowiadają za zasilanie modułu centralnej elektryki J519 Podpowiesz gdzie znaleść te moduły itd ? I jak je sprawdzić ? Vcds już ogarnolem jutro będę działał z nim jak coś
ronin19 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu logi vcds Log-WAUZZZ8TX8A031565-291580km.txt
Rekomendowane odpowiedzi