andy63 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Witam prubuje zaktywowac line assistent ale niewiem oco tu chodzi auto audi a4 b9 2020 advancet 35 tdi miekka chybryda czy muglby mi ktos wytlumachyc jaki jest tu problem ? Z gory dziekuje Edytowane 3 Marca przez andy63 Nastepny problem
andy63 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Klon To znaczy ze tym nic ni zrobie . OBDLEVEN warto dokupic do tego czy tesz lipa ? Edytowane 23 Lutego przez andy63
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego OBDeleven da radę ale trzeba wykupić abonament Pro.
andy63 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca W dniu 23.02.2025 o 18:39, andy63 napisał(a): Witam prubuje zaktywowac line assistent ale niewiem oco tu chodzi auto audi a4 b9 2020 advancet 35 tdi miekka chybryda czy muglby mi ktos wytlumachyc jaki jest tu problem ? Z gory dziekuje Witam ponownie. Mam nastepny problem i nie jestem w stanie tego ogarnac. Kupilem jak mi polecono obdeleven pro . Ale ja chce zakodowac line asisst wychodzi mi blad niewiem oco chofzi mysle ze jako auto jest z drugiej reki morze ktos tu namieszal. Dziwne ze mogle zakodowac automatyczne swiatla drogowe ale line assist niema jak
andy63 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca W dniu 23.02.2025 o 21:15, Muskel1 napisał(a): OBDeleven da radę ale trzeba wykupić abonament Pro. Kupilem OBDeleven pro ale dalej nie moge zakodowac line assist nie pozwala mi zakodowac ? Dziwne bo automatyczne swiatla bez problemow ale line assist niema jak. Mozesz mnie naprowadzic oco tu chodzi ?
Muskel1 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Bo próbujesz użyć gotowca, który wymaga kredytów. Funkcje koduje się na piechotę samemu a nie używa się gotowców.
andy63 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca (edytowane) Mam 200 kredytow y nie dziala a i prubowalem na pichote ale tesz nie pozwala odrzuca kodowanie i co dziwne zawsze pisze brak sterownika Edytowane 3 Marca przez andy63
Muskel1 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) Maska otwarta? silnik zgaszony? Edytowane 3 Marca przez Muskel1
andy63 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca (edytowane) Tak maska otwarta (niewiem czy trzeba podniesc do gury ) bez odpalenia silnika wrzystko sie loczy ale jak wchodze w A5 byte 12 tam wrzystko jest nie oznaczone zaznaczam bit 3 daje ok i odrzuca (Funkcja przerwana, nie spełniona warunki ramowe) Edytowane 3 Marca przez andy63
Muskel1 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Coś robisz ewidentnie źle albo nie aktywowałeś licencji pro.
andy63 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca Licencja jest aktywna ale niemozna zakodowac tak jak pisalem wczesniej zakodowalem zmiane swiatel automatyczna bez problemow ale lain assist nie pozwala vcds tosamo
Muskel1 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) Coś robisz źle, poza tym hiszpański język nie jest w Pl językiem urzędowym, więc nie oczekuj, że ktoś rozumie co tam jest napisane. Edytowane 3 Marca przez Muskel1
andy63 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca Licencja jest aktywna ale niemozna zakodowac tak jak pisalem wczesniej zakodowalem zmiane swiatel automatyczna bez problemow ale lain assist nie pozwala vcds tosamo
Muskel1 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca 15 godzin temu, andy63 napisał(a): ale lain assist nie pozwala vcds tosamo Coś wykonujesz źle.
andy63 Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca (edytowane) Witam ponownie y z gury dziekuje za pomoc. Udalo mi sie zaktywowac line assist tak jak pisales maska otwarta (dziwne te audi maska musi byc podniesiona do gury jak nie to nic niemozna zrobic hehe )y bez uruchomiena silnika ale jest jedno ale , wywalilo mi w obdeleven 8 bledow w sterownikach . Na zegarach nic . Poczekam do jutra a moze po uspieñu sterownikow bedzie dobrze Edytowane 4 Marca przez andy63
andy63 Opublikowano 5 Marca Autor Opublikowano 5 Marca (edytowane) Witam ponownie mam putanie. Mam zaprogramowany Line Assist tak mi sie wydaje i jak pisalem wczesniej przez Obdeleven . W MMI pokazalo die wrzystko ale line assist nie wlancca sie niedziala na cokpicie jest sylwetka samochodu i linie ale niewyswietla sie nic ?? I wywalilo na obdelewen cos takiego na gatevay i A5 Edytowane 5 Marca przez andy63
Rekomendowane odpowiedzi