Bartizbarti Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam serdecznie, szukam informacji nt. dołożenia foteli elektrycznych do A4B7 Aktualnie posiadam elektryczne sterowanie lędźwi, natomiast czytałem gdzieś, że posiadając fotele z lędźwiami dołożenie elektryki to żadnem problem po prostu wpina się wszystko tak samo i powinno ze sobą współgrać. Czy ktoś mógłby to potwierdzić? Dzieki za pomoc
Rob@k Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Tu masz wszystko O ile dobrze pamiętam to elektryka działa od razu. Musiałem ciągnąć nowa instalację pod memo. Edytowane 3 godziny temu przez Rob@k
Bartizbarti Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Rob@k napisał(a): Tu masz wszystko O ile dobrze pamiętam to elektryka działa od razu. Musiałem ciągnąć nowa instalację pod memo. O to super czyli jeżeli fotele mają regulacje lędźwi ele. + jest podgrzewanie, to wystarczy nowe fotele elektryczne z podgrzewaniem, lędźwiami po prostu podłączyc i wszystko będzie działać? fotele nie będą posiadały pamięci więc chyba nie potrzebuje ciągnać wiązki
Rob@k Opublikowano 21 minut temu Opublikowano 21 minut temu 2 godziny temu, Bartizbarti napisał(a): O to super czyli jeżeli fotele mają regulacje lędźwi ele. + jest podgrzewanie, to wystarczy nowe fotele elektryczne z podgrzewaniem, lędźwiami po prostu podłączyc i wszystko będzie działać? fotele nie będą posiadały pamięci więc chyba nie potrzebuje ciągnać wiązki Tak
Rekomendowane odpowiedzi