mirk Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Witam jeżeli ktoś ma to proszę o opis przewodów od radia mam wyciętą kostke więc opis kostki mi nic nie daje nie wiem tez jakie radio było fabrycznie zamontowane ale wydaje mi sie ze siakiś kaseciak. auto mam z 96 roku a i nie mam też widocznej anteny wiec jak ktoś wie to proszę tez o info gdzie jest ukryta antena od radia Pozdrawiam Mirek
cobradd Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 nie ty pierwszy takie pytanie zadajesz ale jeszcze nikt odpowiedzi nie uzyskał, także polecam to http://studio24.prv.pl/ kablomania ->podstawy ->podłączenia radia + miernik do ręki i wytrwałości pozatym niewiadomo co za system audio miałeś zamontowany w samochodzie więc ciężko cokolwiek ci doradzić. A antena jest na tylnej szybie, więcej informacji
mirk Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Dzieki za info tylko powiedz kolego jeszcze czy ta antena w tylnej szybie ma w sobie tez wzmacniacz sygnału czy nie? /Mirek
Wihajster Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Dzieki za info tylko powiedz kolego jeszcze czy ta antena w tylnej szybie ma w sobie tez wzmacniacz sygnału czy nie? /Mirek ma wzmacniacz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi